OLEJEK KOSMETYCZNY RYCYNOWY 250 ml – SATTVA (AYURVEDA)

Olejek rycynowy jest jednym z najczęściej używanym olejkiem w kosmetyce. Jest znany przede wszystkim ze swoich właściwości przeciwzapalnych, przeciwbakteryjnych oraz nawilżających i regeneracyjnych.

18,00 zł z Vat

Dostępność: 209 w magazynie

Opis

SKŁADNIKI
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil.

UWAGA
Nie zaleca się stosowania u dzieci, kobiet w ciąży i karmiących piersią.
Ze względu na naturalne składniki produktu, kolor oraz konsystencja z czasem mogą ulec zmianie. Jednakże skuteczność produktu pozostaje bez zmian.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od promieni słonecznych.

Informacje dodatkowe

Bez Cukru

BEZ CUKRU (w składnikach)

BEZ GLUTENU (w składnikach)

BEZ GLUTENU (w składnikach)

Kraj pochodzenia

India

WEGAŃSKI

WEGAŃSKI

WEGETARIAŃSKI

WEGETARIAŃSKI

Twój Koszyk
OLEJEK KOSMETYCZNY RYCYNOWY 250 ml - SATTVA (AYURVEDA)OLEJEK KOSMETYCZNY RYCYNOWY 250 ml – SATTVA (AYURVEDA)
18,00 zł z Vat

Dostępność: 209 w magazynie